THCP disPod – Northern Light 1МЛ  • 77.99 лв.

  • Код на продукта: THCP disPod – Northern Light 1МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Запознайте се с новото попълнение в асортимента на онлайн магазин CBDClub.bgTHCP disPod – Northern Light 1МЛ, еднократно вейп устройство, което променя разбиранията за канабиноидите. Уникалността на този продукт се крие в състава му, където THCP и CBG играят водещи роли, предоставяйки несравнимо изживяване.

Съдържанието на мощния THCP е 10%. Този канабиноид е известен със своята изключителна мощ - той предлага до 30 пъти по-силно въздействие в сравнение с обикновения THC.

CBG, от друга страна, представлява 82% от състава на вейпа, предлагайки успокояване, като сам по себе си този канабиноид няма психоактивни ефекти. Това съединение е известно с болкоуспокояващото си действие, както и със способността си да освобождава напрежението, което води до приятно отпускане на тялото.

Допълващите 8% терпени, извлечени от сорта Northern Light, обогатяват вкуса и аромата на продукта, като същевременно подсилват ефекта от канабиноидите.

Ефекти и предимства на THCP disPod – Northern Light

Този вейп комбинира ефектите от THCP и CBG и по този начин създава уникално преживяване. Потребителите могат да очакват силни психоактивни ефекти и еуфория от THCP, докато CBG гарантира успокояване и освобождаване от напрежението. Тази комбинация между канабиноидите осигурява балансирано действие, което да отговаря на нуждите за отпускане и спокойствие.

Включените в състава терпени от Northern Light усилват ефектите на канабиноидите, като същевременно придават на продукта неповторим вкус и аромат. Изборът на този сорт канабис допринася за по-интензивно преживяване, носейки усещането за пълноценна почивка от напрегнатото ежедневие.

Онлайн магазин CBDClub.bg предлага THCP disPod – Northern Light 1МЛ като част от ангажимента си към иновациите и качеството в света на канабиноидите. Този вейп е идеален за всеки, който търси мощно, но същевременно балансирано действие.

THCP вейповете стават все по-популярни сред потребителите, благодарение на способността им да предложат интензивно, но контролируемо въздействие. Със своята иновативна формула, THCP disPod – Northern Light 1МЛ от CBDClub.bg е идеалният избор, ако желаете да опитате нещо ново и вълнуващо в света на канабиноидите.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение