Представяме ви новаторския продукт в сферата на THCP продуктите – THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ. Това устройство е идеалното решение за тези, които търсят уникално и мощно усещане. Съчетаващ 10% THCP и 82% CBG, този продукт обещава изключително силни ефекти, както и да релаксира организма, благодарение на 8% терпени от сорта Amnesia.

Amnesia е известен със своите еуфорични ефекти, като представлява кръстоска между Cinderella 99 и Jack Herer. Подходящ е за облекчаване на симптомите на тревожност и депресия, като същевременно подобрява настроението. Нашите клиенти споделят, че този THCP продукт е особено подходящ за борба с хроничните болки.

Практичност и ефективност - Еднократен вейп за всеки ден

THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ е създаден да улесни вашето ежедневие. Това вейп устройство позволява до 250 дръпки, преди да се нуждае от зареждане, като осигурява лесен и удобен начин за прием на канабиноиди. Този иновативен продукт е разработен така, че да предоставя възможност за индивидуално адаптиране към ежедневието и предпочитанията на всеки от нашите клиенти. Независимо от начина ви на живот, THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ се интегрира безпроблемно във вашата рутина, като предлага едно уникално канабиноидно преживяване.

В онлайн магазин CBDClub.bg разбираме колко важни са качеството и удобството. Затова сме се постарали да предложим THCP продукт, който е не само мощен, но и изключително удобен за употреба. Независимо дали сте в движение или у дома, нашите THCP disPods са идеалният спътник за вашето ежедневие.

THCP disPod Amnesia - Вашият съюзник в подкрепа на здравето

Ние от CBDClub.bg държим да предоставяме на клиентите си висококачествени THCP продукти, които помагат за подобряването на здравословното състояние. THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ е само един пример за нашата ангажираност към иновации и клиентско удовлетворение. Потопете се в света на терпените и канабиноидите с нас и открийте нови възможности за повишаване на качеството ви на живот.

Посетете онлайн магазин CBDClub.bg и разгледайте нашата широка гама от продукти, специално подбрани, за да отговорят на вашите нужди. Не се колебайте, направете своя избор днес и се насладете на качеството и удобството, които предлагаме.

brasnarq - 07 Jan, 2024

бе не цъка баш като нормалното ТХЦ ама пак е яко, пък и за тия пари си е на оферта доста. И евала за бързата доставка

5/5
Напишете мнение

THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ  • 45.99 лв.

  • Код на продукта: THCP disPod – Amnesia 0.5 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.