Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ е еднократно вейп устройство, което съдържа новосъздадения канабиноид HHCP. Това съединение предлага до 30 пъти по-силен ефект от други психоактивни канабиноиди, което го прави изключително привлекателен за потребителите, търсещи интензивно изживяване.

Как действа HHCP – канабиноид от ново поколение

HHCP е синтетично създаден канабиноид, който по структура и действие наподобява THC и HHC. В Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ се съдържа дестилат от 15% HHCP, който доставя силно еуфорично усещане, отпускане на тялото и приятно чувство на релаксация. Опияняването, което този канабиноид предлага, е уникално и може да бъде изключително приятно за потребителите.

Важно е да се отбележи, че ефектът на HHCP може да има забавено начало, като пълната му сила се проявява след 1-2 часа. Затова препоръчваме предпазлив подход за новите потребители, които трябва да бъдат подготвени за интензивността на този канабиноид.

Нашата препоръка за начинаещите потребители е да вдишат 1-2 пъти от вейпа, след което да чакат ефектите да настъпят. За по-напредналите, най-добре е да се ограничите до 3-4 дръпки.

Сортът Bubble Gum омагьосва със сладкия си вкус

Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ не само предлага мощни ефекти, но и завладява със сладкия си вкус на розова дъвка.

Терпените, извлечени от сорта канабис Bubble Gum, придават на продукта характерния му вкус, който ни пренася в безгрижното детство. Този сорт е известен със своите свойства да подобрява настроението, да предоставя приятно усещане за отпускане и да постига баланс между психическото и физическото състояние.

Само с няколко дръпки от Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ ще успеете да се потопите в носталгичния аромат и приятния ефект на този уникален продукт.

Употребата на еднократни вейп устройства е чудесен начин да си доставите подходяща дневна доза канабиноиди, които да отговарят на вашите лични нужди и предпочитания.

Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ е идеалният избор за тези, които търсят мощен канабиноид с уникален вкус. Разгледайте богатото портфолио на онлайн магазин CBDClub.bg, където ще намерите още много предложения за еднократни вейпове със съдържание на HHCP и терпени, извлечени от различни сортове канабис.

Направете поръчка от нашия сайт и се насладете на бърза и качествена доставка на територията на цялата страна.

Този продукт е само един от многото ефикасни HHCP продукти, които предлагаме. Независимо дали сте нов в света на канабиноидите или опитен потребител, Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ ще ви предложи уникално и интензивно изживяване.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Stronger disPOD Bubble Gum HHC-P 0,5 МЛ  • 45.99 лв.

  • Код на продукта: Bubble Gum 0,5 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.