Stronger disPOD Amnesia HHC-P 0,5 МЛ е еднократно вейп устройство, което съдържа течност, обогатена с мощни канабиноиди и терпени от сорта канабис Amnesia.

Този продукт предлага уникално изживяване благодарение на новото съединение HHCP, което е синтетично създадено чрез хидрогениране на THCp.

Състав и ефекти на HHCP

HHCP е ново поколение канабиноид, който по структура и ефект е подобно на HHC. Въпреки че действието му все още се изследва, повечето проучвания и изследвания показват, че HHCP ефикасно релаксира организма, доставя силно еуфорично усещане и приятно опиянение. Психоактивните ефекти на съединението са интензивни и са много продължителни.

Важно е да се отбележи, че началото на ефекта на HHCP е забавено и силата му най-ясно се проявява след 1-2 часа. Затова употребявайте с мярка, тъй като този факт предразполага потребителите да пушат неусетно през първите минути, което може да доведе до прекалено интензивни и нежелани ефекти.

Удобство и вкус на Stronger disPOD Amnesia HHC-P

Еднократните вейп устройства като Stronger disPOD Amnesia HHC-P предлагат отговорен прием на канабиноиди и лесен начин за следене на дневната доза.

Течността в устройството съдържа комбинация от 15% HHCP, 80% HHC и 5% терпени, което гарантира завладяващ вкус и ефекти. Терпените от сорта канабис Amnesia придават земен вкус със сладки цитрусови нотки, което прави продукта идеален за подобряване на настроението, намаляване на стреса и стимулиране на апетита.

Stronger disPOD Amnesia HHC-P 0,5 МЛ е лесен и достъпен начин да се насладите на HHCP продукти от ново поколение.

Устройството ви доставя ежедневен комфорт и релаксация, като същевременно предлага силно еуфорично усещане.

Stronger disPOD Amnesia HHC-P 0,5 МЛ е само един от продуктите, които можете да намерите в нашето богато портфолио от HHCP продукти. Разгледайте пълната гама в онлайн магазина CBDClub.bg и направете поръчка от нас. Ние ви гарантираме качествено обслужване и бърза доставка.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Stronger disPOD Amnesia HHC-P 0,5 МЛ  • 45.99 лв.

  • Код на продукта: Amensia 0.5 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.