Stronger Beast Zkittles HHCP 1 МЛ  • 71.99 лв.

  • Код на продукта: Stronger Beast Zkittles HHCP 1 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

HHCP продуктите: Иновация в свeта на канабиноидите

Представяме ви Stronger Beast Zkittles HHCP 1 МЛ - изключителен продукт, наличен в онлайн магазин CBDClub.bg, който променя правилата със своята концентрация от 15% HHCP дестилат.

Този уникален канабиноид, създаден чрез процеса на хидрогениране на THCp, не се намира в природните конопени растения и предоставя значително по-интензивно и продължително действие. Това вейп устройство притежава високотехнологична керамична система за нагряване, която запазва богатия и чист аромат на популярния канабисов сорт Zkittles.

Усещане за мощно релаксиране и еуфория

Потребителите на Stronger Beast Zkittles HHCP 1 МЛ могат да очакват мощно релаксиращо действие, силни психоактивни ефекти и еуфория. Изследванията показват, че HHCP предлага до 30 пъти по-мощен ефект в сравнение с THC, като така ви предоставя изключително интензивно изживяване. Ефектите от употребата на HHCP продукти могат да се проявят в рамките на 30 мин до 1 час, предоставяйки ви удължено чувство на удовлетворение и спокойствие.

Zkittles се характеризира със своя сладък тропически аромат, който допълнително обогатява изживяването. В допълнение към основните си психоактивни качества, HHCP значително стимулира апетита.

С въвеждането на ефикасни HHCP продукти в нашата гама, онлайн магазин CBDClub.bg се стреми да предложи на своите клиенти най-новите и иновативни решения в сферата на канабиноидите.

Stronger Beast Zkittles HHC-P 1 МЛ е създаден да отговори на нуждите на търсещите максимално интензивни и дълготрайни канабиноидни ефекти, обединявайки в себе си научните постижения и природните съставки.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение