Stronger Beast Wedding Cake HHCP 1 МЛ  • 71.99 лв.

  • Код на продукта: Stronger Beast Wedding Cake HHCP 1 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Състав и характеристики на Stronger Beast Wedding Cake HHCP

Иновативният Stronger Beast Wedding Cake HHCP 1 МЛ предлага мощно и продължително усещане за релакс. Продуктът съчетава висококачествени канабиноиди със съдържание на HHCP, достигащо до 99% концентрация, което гарантира изключително силно и бързо действие.

Предлаганите качества го правят идеален избор за всеки, който търси интензивно психоактивно преживяване.

HHCP е новосъздаден канабиноид, който е произведен по синтетичен път. Ефектите му са до 30 пъти по-силни от тези на традиционния THC. Този продукт ефикасно релаксира ума и тялото, което допринася за намаляването на симптомите на депресия и тревожност, като същевременно увеличава и апетита.

Комбинация на HHCP със сорта Wedding Cake

Сортът канабис Wedding Cake се отличава със своя уникален ароматен профил, който се характеризира с преобладаващи земни нотки и акценти на черен пипер.

Това е хибриден сорт, произхождащ от сортовете Triangle Kush и Animal Mints. Освен споменатите ползи за борбата с депресията и тревожността, той също така се препоръчва и при проблеми със съня.

Продуктът е подходящ за активни хора, които търсят кратки периоди на спокойствие и откъсване от напрегнатото ежедневие. Еднократният вейп е удобен за употреба и предоставя неповторимо усещане за релаксация и ментално освежаване. Включването на терпени, извлечени от Wedding Cake, не само обогатява вкусовите качества на продукта, но и засилва неговата ефективност.

HHCP продуктите, които ще откриете в богатия онлайн каталог на CBDClub.bg обещават изключително изживяване, съчетавайки научните иновации с проверените природни екстракти.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение