Stronger Beast Amnesia HHCP 1 МЛ  • 71.99 лв.

  • Код на продукта: Stronger Beast Amnesia HHCP 1 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Stronger Beast Amnesia HHCP 1 МЛ от онлайн магазин CBDClub.bg ви предлага уникално изживяване, благодарение на невероятната сила на HHCP.

Този продукт съдържа 99% HHCP, което представлява хидрогенирана форма на THCp, известна със своето значително по-мощно действие в сравнение с обикновения THC. HHCP е разработен чрез синтетични процеси лабораторно, което гарантира висока чистота и силно психоактивно въздействие. Това съединение осигурява интензивно усещане за релаксация и дълбоко отпускане, като така ефикасно намалява стреса и напрежението.

Ефекти и вкусови качества на Stronger Beast Amnesia HHCP

В допълнение към силния канабиноид HHCP, този продукт е обогатен и с терпени от популярния сорт Amnesia, който е известен завладяващия си вкус и благоприятни ефекти върху настроението и релаксацията. Терпените от Amnesia допълват качествата на продукта, като усилват усещането за еуфория и благополучие.

Стимулиращият апетита ефект на HHCP също е забележим, предлагайки на потребителите пълноценно изживяване с продължително усещане за удовлетворение и комфорт. Вкусът на Amnesia добавя уникален ароматен профил, който прави използването на вейп устройството още по-приятно и завладяващо.

С HHCP продуктите от CBDClub.bg можете да очаквате не само моментална релаксация, но и продължително въздействие, което ви позволява да се насладите на дълготрайни моменти на спокойствие, което ги прави идеални за употреба след дълъг работен ден.

Покупка и доставка

Покупката на Stronger Beast Amnesia HHC-P 1 МЛ през уебсайта на онлайн магазин CBDClub.bg става бързо и лесно. Продуктът е част от ексклузивната линия еднократни вейпове Stronger Beast, която е разработена с внимание към качеството и потребителското удовлетворение.

Предлагаме бърза доставка до всяка точка на страната, в рамките на 24-48 часа. Не пропускайте възможността да се насладите на уникалния характер и силата на HHCP със Stronger Beast Amnesia.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение