Sour Tangie, HHCP Еднократен вейп, 1МЛ  • 62.00 лв.

  • Код на продукта: Sour Tangie, HHCP Еднократен вейп, 1МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

CBDClub.bg разширява портфолиото си с нов иновативен продукт - HHCP Еднократен Вейп Sour Tangie. Този продукт се отличава с комбинацията в състава си от известния сорт канабис Sour Tangie и мощния канабиноид HHCP, който е създаден чрез хидрогениране на THCp.

Sour Tangie е хибриден сорт с доминираща сатива, който съчетава генетиката на East Coast Sour Diesel и Tangie, осигуряващ енергизиращо действие, стимулиращо креативността.

Този продукт предлага 1мл екстракт от HHCP, който действа чрез взаимодействие с рецепторите на ендоканабиноидната система. Ефектите от употребата на продукта са ясно изразени и действат релаксиращо на организма.

Практичност и удобство с еднократните вейпове с HHCP от CBDClub.bg

HHCP еднократният вейп Sour Tangie е създаден така, че да осигури максимално удобство за потребителите, благодарение на своята компактна форма и лесния начин на употреба. Устройството позволява на потребителите да  се насладят на вкуса и аромата на Sour Tangie всякъде и по всяко време, без да има нужда от допълнително зареждане или подготовка.

Вейпът е изключително подходящ за хората, които търсят баланс между удобство и ефективност. Той позволява точно дозиране и адаптиране към индивидуалните потребности и предпочитания.

Всички HHCP продукти на онлайн магазин CBDClub.bg са произведени съгласно най-високите стандарти за качество и безопасност. Предлагаме бърза доставка на територията на цялата страна, гарантирайки, че любимите ви вкусове са само на клик разстояние.

С HHCP Еднократен Вейп Sour Tangie от CBDClub.bg, вие избирате качествен продукт, който съчетава най-доброто от канабиноидите и сатива-сортовете за оптимално удовлетворение.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение