HHCP - Най-новото поколение мощни канабиноиди

Robotic Discoteque, 10% HHCP, Пълнител, 1 МЛ е най-удобният начин, по който да се докоснете до ползите на новооткрития и мощен канабиноид HHCP.

HHCP е синтезиран канабиноид, който е направен чрез хидрогениране на THCp, което подсказва, че действието му много наподобява това на THCp.

Robotic Discoteque, 10% HHCP, Пълнител, 1 МЛ има формата на пълнител, който може да се употреби след като се постави в еднократно вейп устройство, като това е и най-лесният и удобен начин да усетите канабиноидите.

Този сорт канабис се отличава с изключителния си бляскав вид, наподобяващ диско топка, от където идва и неговото име. Това също така подсказва и за поводите, при които се използва продукта.

Robotic Discoteque също така се характеризира с психостимулиращ ефект и силно мозъчно опиянение.

Вкусът на сорта е захаросан лайм, като употребата му може да предизвика силно еуфорично усещане, което да ви накара да бъдете по-активни. Именно поради тази причина този сорт се употребява най-вече на партита или в дискотеки, защото тялото ви започва да се движи в ритъма на музиката.

Докоснете се до ефектите от Robotic Discoteque с CBDClub.bg

Ако търсите как да се докоснете се до ефектите, които предизвиква съчетанието между този сорт канабис и HHCP, то тогава не се колебайте да си поръчате Robotic Discoteque, 10% HHCP, Пълнител, 1 МЛ от CBDClub.bg

Също така можете да разгледате и новите ни предложения за HHCP продукти, като посетите нашия богат онлайн каталог.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Robotic Discoteque, 10% HHCP, Пълнител, 1 МЛ  • 60.00 лв.

  • Код на продукта: Robotic Discoteque
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти