Конопеният котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг е екологично чист продукт, предназначен за употреба в котешката тоалетна.

Този продукт е идеален за собствениците на домашни любимци, които търсят устойчиви и природосъобразни алтернативи на обикновения котешки пясък.

Екологични предимства на конопения котешки пясък

Произведен от биоразградими конопени влакна, този пясък е природен продукт, който не съдържа изкуствени ароматни химикали. Конопените влакна се извличат от растението коноп и се отличават със своите абсорбиращи свойства.

Тези влакна могат да уловят неприятните миризми и да осигурят по-дълготрайна хигиенична среда за вашата котка.

Конопеният пясък е биоразградим и природен продукт, което го прави идеален за следване на устойчиви практики и опазване на околната среда. Той не събира прах и предотвратява присъствието на насекоми, което е допълнително предимство за домашните любимци.

Как да използвате конопен котешки тоалетен пясък

За да използвате конопения котешки тоалетен пясък Rebel, първо изберете подходящ съд за котешката тоалетна, като съобразите големината и теглото на вашия домашен любимец. Напълнете съда с необходимото количество пясък, като прецените размера на съда и активността на вашата котка.

Редовното почистване и смяна на пясъка ще поддържа чистотата и хигиената в дома.

Конопеният пясък има способността да абсорбира до 7 пъти собственото си тегло, което гарантира отлична абсорбция и по-дълга употреба.

Този пясък е подходящ за краткосрочна употреба или за малки домакинства, като опаковката от 1 кг е достатъчна за нуждите на една котка.

Защо да изберете конопен котешки тоалетен пясък Rebel от онлайн магазин CBDClub.bg

Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг е произведен от 100% натурален коноп, отгледан в България. Това го прави не само екологично чист, но и подкрепя местното земеделие.

Продуктът е идеален за собственици на домашни любимци, които търсят висококачествени и природосъобразни решения за хигиената на своите котки.

С този продукт от специализирания ни онлайн магазин за CBD, можете да осигурите на вашата котка най-добрата хигиенична среда, като същевременно се грижите за опазването на околната среда. Конопените влакна предотвратяват неприятните миризми и не съдържат химикали, които могат да раздразнят вашия домашен любимец.

Конопеният тоалетен пясък е идеален за употреба като част от вашия рутинен план за грижа за вашата котка. Неговите натурални съставки и отлични абсорбиращи свойства го правят предпочитан избор за всички, които се интересуват от устойчиви продукти и опазване на околната среда.

CBD продуктите за животни стават все по-популярна тема сред собствениците на домашни любимци, които търсят естествени и безопасни решения за своите любимци.

Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг е вашият най-добър избор за екологично чист и ефективен продукт за котешката тоалетна. Поръчайте го сега от онлайн магазин CBDClub.bg и се уверете в неговите предимства.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Конопен котешки тоалетен пясък, Rebel+, 1 кг  • 14.00 лв.

  • Код на продукта: Rebel+, 1 кг
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.