Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г  • 24.00 лв.

  • Код на продукта: Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Представяме ви Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г -  продукт, който е образец на последните постижения в областта на канабиноидите. Тези предварително свити цигари са съставени от 2 грама канабисов екстракт от популярния сорт Strawnana, обогатен с 50% дестилат от канабиноида HHCP.

Продуктът е прекрасен избор за любителите на канабиса, като предлага удобен и ефикасен начин да изпитат ефектите.

Анализ на компонентите и ефектите

Сортът Strawnana е създаден чрез съчетаването на два сорта с впечатляващи вкусови качества – Crockett's Banana Kush и фенотипът "Strawberry" на Bubble Gum, което предлага един изключително ароматен профил с ясно изразени нотки на банан и ягода. Като представител на индика-сортовете, Strawnana е известен със способността си да успокоява и да носи щастие, което увеличава креативността и подобрява настроението при употреба.

Наличието на HHCP, който е създаден синтетично в лабораторни условия, добавя допълнителни качества в продукта. HHCP е сходен с HHC по структура и функционалност, като също спада към психоактивните съединения, което гарантира опиянение и приятна релаксация на тялото след консумация.

HHCP продуктите като този от онлайн каталога на CBDClub.bg осигуряват целенасочено действие към рецепторите на ендоканабиноидната система, която е отговорна за баланса между психическото и физическото състояние.

Приемът на такива продукти може значително да подобри вашето общо състояние.

Защо да изберете Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г?

Избирайки Prerolls Strawnana от CBDClub.bg, вие получавате продукт, който е готов за употреба веднага след отварянето на опаковката. Това е идеален избор за всеки, който не може да отдели време за подготовка и свиване на цигари.

Високото съдържание на психоактивни канабиноиди гарантира силно усещане за удовлетворение и дълготраен ефект, което прави тези предварително свити цигари предпочитан избор сред ценителите на качествените канабиноидни продукти.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение