Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г  • 18.40 лв.

  • Код на продукта: Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Представяме ви един от най-интересните продукти в нашето портфолио - Purple Haze Prerolls с 2% HHCP. Този продукт съчетава легендарния сорт канабис Purple Haze с новооткрития канабиноид HHCP, като всяка цигара е с тегло от приблизително 1.5 гр.

Purple Haze е известен със своето силно стимулиращо и еуфорично действие, което развива креативността и осигурява висока енергия, тъй като сорта се характеризира като сатива.

Особености и предимства на HHCP

HHCP е канабиноид, получен чрез хидрогениране на THCp, което го прави продукт със синтетичен произход. Въпреки че HHCP е относително нов канабиноид, той вече демонстрира своите качества чрез сходствата си с HHC, който е известен със своето мощно психоактивно въздействие. Включването на 2% HHCP във всяка от цигарите гарантира умерено, но забележимо въздействие, което е идеално за всеки, който търси по-лека алтернатива на традиционните силни канабиноиди.

Purple Haze се отличава с ободряващия си аромат на лавандула, който допълва усещането за свежест и лекота при употреба. Този сорт е изключително ценен сред любителите на канабиса заради своите своите уникални ефекти, които настъпват бързо.

Онлайн магазин CBDClub.bg ви предлага този продукт с внимателно подбрани съставки, за да гарантираме, че ще останете удовлетворени. Предварително свитите цигари Purple Haze са лесен и удобен начин за консумация на канабиноиди, които доставят мигновен ефект.

Поръчайте вашите Prerolls Purple Haze с 2% HHCP днес и изживейте ново ниво на стимулация и творчество, предоставено ви от експертите в CBDClub.bg. Нашата гама от HHCP продукти е разнообразна и включва множество видове, които отговарят на високите стандарти за качество и ефективност. Доверете се на професионализма на CBDClub.bg за висококачествено изживяване с канабис.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение