Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г  • 18.40 лв.

  • Код на продукта: Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

В нашия онлайн магазин CBDClub.bg представяме Prerolls Pineapple Express, обогатени с 2% HHCP. Тези предварително свити цигари са подходящи за всички, които търсят нови усещания и ефективно облекчение от стреса.

Pineapple Express е хибриден сорт канабис с доминираща сатива, предоставящ въздействащ аромат с ананасови и цитрусови нотки. Добавените 2% HHCP предлагат ефект, по-силен от този на традиционния THC, характеризиращ се с приятно отпускане на организма и релакс.

HHCP продуктите стават все по-популярни благодарение на своите уникални психоактивни свойства, които са сравними с тези на THC и HHC, но по-продължителни и интензивни.

Защо да изберете HHCP продуктите на CBDClub.bg?

Изборът на продукти, съдържащи HHCP от нашия онлайн магазин гарантира, че ще се насладите на висококачествени и ефикасни продукти с несравними вкусове и аромати.

HHCP е канабиноид, който е синтезиран в лабораторни условия и предлага сходни с THC и HHC ефекти, но с уникални особености, които все още са обект на научни изследвания. Цигарите с Pineapple Express и HHCP от нашата колекция са предназначени да предоставят максимално удовлетворение и комфорт дори и на най-опитните потребители на канабис.

От CBDClub.bg сме ангажирани да предлагаме само качествени продукти, които комбинират класически и новооткрити канабиноиди. Всяка поръчка се обработва внимателно, като целим да осигурим бърза доставка до всяка точка на страната. 

Prerolls Pineapple Express с 2% HHCP се предлага на атрактивна цена, като всеки може да се възползва от предимствата на този уникален продукт, достъпен ексклузивно в онлайн магазин CBDClub.bg.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение