Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г  • 18.40 лв.

  • Код на продукта: Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Продуктът Prerolls Northern Lights със съдържание 2% HHCP и тегло 1.5 грама предлага на всеки потребител страхотни ефекти, благодарение на обогатената с HHCP версия на известния сорт канабис Northern Lights.

Тези цигари са създадени специално за ценителите на качествените продукти с канабиноиди, които целят да разнообразят опита си. Те ще ви осигурят достъп до първокласен сорт канабис в съчетание с добавената мощ на канабиноида от ново поколение HHCP.

Характеристики на иновативния HHCP

HHCP е съвременен канабиноид, получен чрез лабораторно хидрогениране на THCp, което му осигурява уникална структура и по-изразено психостимулиращо действие.

Концентрацията му във всяка цигара е 2%, допринасяйки за значително по-силното и продължително действие, което се отличава със способността да стимулира съзнанието и да предоставя силни релаксиращи ефекти. Това прави продукта изключително подходящ за потребители, които търсят нови усещания.

Сортът канабис Northern Lights – символ на качество

Northern Lights е сорт с доминираща индика, произхождащ от комбинацията между афганистанска и тайландска марихуана. Известен е със своите мощни еуфорични ефекти, които обгръщат тялото и ума продължително време. Сортът е характерен със сладникавия си и пикантен аромат, който предизвиква чувство на спокойствие и удоволствие.

Поради своите свойства, Northern Lights е често избиран от потребители, търсещи облекчение от тревожност и депресия.

Prerolls Northern Lights с 2% HHCP и 1.5Г са предложени на пазара от онлайн магазин CBDClub.bg на атрактивни цени и са налични за доставка в цялата страна, като всяка пратка е опакована дискретно.

Насладете се на уникалната сила и страхотен вкусов профил на този внимателно подбран продукт, който предлага удовлетворяващо преживяване на всеки ценител.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение