Хашиш Blue Widow, 60% THCP, Canapuff 1Г-10Г  • 30.00 лв.

  • Код на продукта: Хашиш Blue Widow
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти

Състав и ползи

Хашиш Blue Widow, 60% THCP, Canapuff 1Г съдържа един от най-мощните канабиноиди, които предоставят изключително силен ефект, и това е един ефикасен начин да се докоснете до действията на този висококачествен хашиш.

Хашишът се извлича от сорта канабис Blue Widow, като той е обогатен с 60% дестилат от THCP, което от своя страна предоставя предимствата и ефекта на канабиноида и сорта канабис.

Огромен плюс е че, хашиша може да се консумира под различна форма, което дава възможност за различни начини на употреба на продукта, всеки от който да удовлетвори отделните личните нужди и предпочитания на потребителите.

THCp, или тетрахидроканабифорол се извлича от конопените растения, след което се обогатява в лаборатория, за да му се придадат по-мощни и интензивни ефекти от тези на THC.

Този канабиноид се характеризира със способността си да се свързва с рецепторите на ендоканабиноидната система в човешкото тяло, която отговаря за балансирането на психическото и физическото състояние на човека. Ефектите му се изразяват със силно психоактивно действие, отпускане на тялото и силно еуфорично чувство.

Насладете се на ефектите от THCP с Хашиш Blue Widow, 60% THCP, Canapuff 5Г

Хашишът от сорта Blue Widow предлага успокояващи, идеален за моменти на почивка, а лекият му и приятен аромат ще зарадва любителите на естествени аромати и вкусове.

Не пропускайте перфектната възможност да си поръчате този така предпочитан от ценителите на силните канабиноиди продукт от онлайн магазина на CBDClub.bg, както и да разгледате и останалите ни предложения за THCP продукти.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение