Green Crack с THCV е еднократен вейп на производителя Canntropy, който се предлага на българския пазар чрез CBDClub.bg.

Този продукт е създаден да отговори на нарастващото търсене на качествени канабиноидни изделия, предлагайки уникално съчетание от въздействие и вкус.

THCV: Канабиноидът на бъдещето

THCV (тетрахидроканабиварин) е канабиноид, който се среща в канабиса и има структура, подобна на тази на THC, но предлага различни ефекти.

Известен е със своите стимулиращи и енергизиращи свойства. THCV може да подобри настроението и да изостри ума, като психоактивните ефекти са значително по-слаби от тези на THC.

Това го прави привлекателен за потребители, които търсят фокус и вдъхновение без значително да променят съзнанието си.

Green Crack - Енергезиращият избор

"Green Crack" представлява сорт канабис, който е известен със своята силна стимулираща енергия и способност да съживява ума.

Съдържащ 1 мл от концентрираната смес, този вейп е обогатен с 20% THCV, което осигурява бързо и ефективно действие.

Този продукт е идеален за потребители, които искат да се насладят на предимствата на THCV, като в същото време изпитат класическите характеристики на сорта "Green Crack" - острота на ума и енергия за целия ден.

CBDClub.bg - Вашият партньор за качествени канабиноиди

Онлайн магазин за висококачествени CBD продукти - CBDClub.bg, се ангажира с предоставянето на висококачествени канабиноидни продукти на българския пазар.

Те избират продукти като "Green Crack" еднократен вейп с THCV заради тяхната чистота, мощ и способност да предоставят уникално изживяване на своите клиенти.

Със своята селекция, ние от CBDClub.bg гарантираме, че всеки продукт в нашия каталог е съобразен с най-високите стандарти за качество и надеждност.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Green Crack, Еднократен вейп с THCV, 1 МЛ  • 62.00 лв.

  • Код на продукта: Green Crack 1 мл
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.