Canapuff Durban Poison с 50% HHCP от 1 гр. е продукт, който съчетава един от най-популярните сортове канабис с канабиноиди от последно поколение.

Превъзходното качество и иновативният подход, заложен в създаването на този продукт, гарантират максимално удоволствие след всяка употреба, благодарение на уникалните свойства и ефекти, които този специален сорт канабис предлага.

Основни характеристики на сорта Durban Poison и HHCP

Продуктът се състои от цветове на канабиса Durban Poison, които са обогатени с дестилат от канабиноида HHCP. Durban Poison е известен със своя сладък вкус и аромат и предлага ободряващо, еуфорично действие, стимулиращо продуктивността и креативността.

HHCP, от друга страна, е модерен канабиноид, създаден чрез хидрогениране на THCp. Той не се извлича директно от индустриалния коноп, а е синтезиран лабораторно.

HHCP е сходен по структура и ефект с HHC и основно действа като мощен релаксант, намалява стреса и тревожността, увеличава апетита и подобрява настроението.

Приложение и употреба на Canapuff Durban Poison

Canapuff Durban Poison, със съдържание на 50% HHCP е уникален не само заради своите съставки, но и заради гъвкавостта, която предоставя при употребата. Този продукт може да се използва по различни начини - в лула, свит в цигара или използван в кулинарията, което го прави идеален за всички любители , които търсят разнообразие при консумирането на канабис.

Прилагането на Durban Poison в ежедневието е лесно и удобно, като всеки може да намери своя предпочитан начин на консумация, било то за справяне със стреса от ежедневието, за по-добър сън или просто за стимулация на креативността.

Защо да изберете Canapuff Durban Poison, 50% HHCP, 1Г от CBDClub.bg

Избирайки Durban Poison с HHCP от онлайн магазина CBDClub.bg, вие се възползвате от няколко ключови предимства.

Първо, продуктът е предлаган под формата на глави, което ви дава възможност да определите индивидуалната си доза и да използвате продукта по различни начини.
Второ, всяка поръчка над 140 лв идва с безплатна доставка, което прави вашата покупка още по-изгодна.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Durban Poison, 50% HHCP, Canapuff 1г - 10г  • 20.80 лв.

  • Код на продукта: Durban Poison, 50% HHCP 1г
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти