Състав и сила на DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 мл

DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 мл е създаден за любителите на канабис, които ценят качеството и интензивността на своите преживявяния с канабис.

Този продукт от онлайн каталога на CBDClub.bg осигурява богато и разнообразно усещане, благодарение на  съдържанието си от 82% CBD, 10% THCP и 8% терпени.

Ключовите компоненти са извлечени от висококачествения сорт марихуана Bubble Gum, гарантиращи неповторим вкус и аромат.

Bubble Gum – характеристики и ползи

Bubble Gum е хибриден сорт марихуана с преобладаваща индика, отличаващ се със своето специфично въздействие, което облекчава болката, без да влияе негативно на когнитивните функции. Със съдържанието си на 17% THC, този сорт е подходящ за хората, предпочитащи умерен психоактивен ефект.

Потребителите на Bubble Gum често отбелязват увеличаването на креативността и творческото мислене след употреба.

DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 мл ефективно съчетава мощта на Bubble Gum с тази на THCP, като предлага едно по-силно изживяване с ефекти, включващи отпускане, стимулиране на креативността и болкоуспокояващо действие.

Този продукт позволява на потребителите да регулират своята консумация на канабиноиди според личните нужди и предпочитания.

Поръчайте от онлайн магазин CBDClub.bg

За да се насладите на уникалните ефекти на DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 мл, посетете нашия онлайн магазин CBDClub.bg. Тук ще откриете разнообразие от THCP продукти, които предлагат уникални изживявания за всеки ценител на канабиса. Обогатете своята колекция с DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 мл и се насладете на новото измерение на канабиноидното удоволствие.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

DisPod – Bubble Gum THCP 0.5 МЛ  • 45.99 лв.

  • Код на продукта: Bubble Gum THCP 0.5 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.