Иновативен подход към приема на канабиноиди

DisPod – Blueberry THCP 1МЛ е революционно решение за тези, които търсят ефективен и удобен начин за прием на канабиноиди. Това еднократно вейп устройство е заредено с 1 мл течност, съдържаща уникална комбинация от CBD, терпени и THCP. 

Този вейп е създаден, за да отговори на нуждите на разнообразните потребители. Той съчетава перфектно качеството с иновацията. Тази формула е разработена, за да предложи максимална наслада и удовлетворение, съчетавайки мощността на THCP с успокояващите качества на CBD.

DisPod отговаря на високите стандарти на съвременните потребители, предлагайки лесен и приятен начин за достъп до канабиноидите.

Blueberry и THCP: Силна комбинация за максимално удовлетворение

DisPod – Blueberry THCP 1МЛ се отличава със съдържанието си на извлечени канабиноиди от популярния сорт Blueberry. Този сорт е известен със своя характерен плодов аромат на свежи сини боровинки.

Доминиращият вид в продукта е индика, която е позната със своето дълготрайно еуфорично действие, облекчаващо симптомите на тревожност и депресия.

В съчетание с високото съдържание на THCP, този продукт предоставя едно изключително мощно и въздействащо усещане. С уникалния си вкус, Blueberry сорта обогатява всяко използване на продукта. Използването на този сорт в DisPod гарантира дълбоко и продължително усещане за спокойствие и релакс.

Ефектът от Blueberry е идеално съчетан с високото съдържание на THCP, което подсилва общото въздействие на продукта.

Предимства на DisPod – Blueberry THCP 1МЛ

Със своята концентрация от 82% CBD, 10% THCP и 8% терпени, DisPod – Blueberry THCP 1МЛ предлага балансирана комбинация, която гарантира мощно и едновременно релаксиращо действие. Предимството на този продукт е, че позволява на потребителите да регулират своята доза според индивидуалните си нужди и предпочитания.

Този продукт предлага индивидуално изживяване, като позволява на потребителите да контролират своята употреба. Комбинацията на канабиноидите в DisPod – Blueberry THCP 1МЛ е оптимизирана за максимално удовлетворение и комфорт при вейпинг.

Изследвайте нашия богат избор от ефикасни THCP продукти за повече уникални вейпове и аромати. Поръчайте сега и се потопете в уникалния свят на аромати и ефекти, които DisPod предлага.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

DisPod – Blueberry THCP 1 мл  • 77.99 лв.

  • Код на продукта: Blueberry THCP 1 мл
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.