Canntropy Purple Haze,15% HHCP, 1г - 10г  • 26.00 лв.

  • Код на продукта: Purple Haze 15% HHCP
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.

Възможни варианти

Страхотният аромат на Canntropy Purple Haze

Разгледайте страхотният Canntropy Purple Haze с 15% HHCP, сега достъпен в 1-грамови пакети. Този вълшебен сорт коноп, известен със своя сладко-кисел аромат, е обогатен със силният канабиноид HHCP.

Изберете Canntropy Purple Haze за автентично и същевременно иновативно канабис изживяване, като се насладите на уникалния микс от естествени и синтетични елементи.

HHCP - Силата зад Canntropy Purple Haze

HHCP, синтетично създаденият канабиноид в Canntropy Purple Haze, представлява нова ера в продуктите с канабис. Създаден чрез хидрогениране на THCp, HHCP не само го превъзхожда по мощност, но и предлага уникален не-психоактивен ефект.

Този иновативен компонент се свързва повече от 30 пъти силно с CB1 рецепторите, предоставяйки дълготраен ефект на релаксация и понижаване на стреса, без да компрометира яснотата на ума.

Ефектите от HHCP - От релаксация до еуфория

HHCP в Canntropy Purple Haze е като ключ към нови измерения на изживяванията с коноп. Освен осезаемата релаксация, той спомага за намаляване на тревожността и увеличаването на апетита.

Мнозина откриват, че HHCP подобрява настроението и води до еуфория, което го прави подходящ за справяне с тревожни и депресивни състояния. Този канабиноид не само успокоява тялото, но и вдъхновява ума. В допълнение, продуктите със съдържание на HHCP са известни със своята способност да подобряват съня, правейки ги ценен избор за хора с проблеми със съня.

Този канабиноид увеличава чувството на спокойствие, което го прави идеален за моменти на медитация и релаксация.

Опитайте Canntropy Purple Haze от CBDClub.bg

Потопете се в света на Purple Haze с Canntropy Purple Haze, 15% HHCP, 1г, сега наличен в CBDClub.bg. Открийте уникалните качества на този сорт и се насладете на усъвършенстваните ефекти на HHCP.

Независимо дали сте ценител или търсите нови вкусове, Canntropy Purple Haze предлага неповторимо изживяване.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение