Открийте иновацията във вейпинга с Canapuff Pound Hammer

В онлайн магазин CBDClub.bg, ние сме горди да представим Canapuff Pound Hammer - иновативен и висококачествен продукт, който отговаря на всички очаквания на съвременните потребители.

Съдържанието му от 96% HHCP осигурява изключително мощен и устойчив ефект, който се откроява в света на вейп продуктите.

Това е не просто вейп, а цяло преживяване, обогатено с наситен и освежаващ плодов аромат. Продуктът е идеален за тези, които търсят интензивна релаксация и удовлетворение.

Съчетанието на висококачествените съставки и прецизната обработка на Canapuff Pound Hammer гарантира неповторимо удоволствие и усещане за пълноценно изживяване при всяко използване.

Със своя уникален дизайн и ненадминато качество, той се превръща в муст-хев продукт за всеки ценител на канабис културата.

Основни характеристики и предимства на Canapuff Pound Hammer

Canapuff Pound Hammer се отличава с изключително висококачествен състав, който включва 96% синтетичен канабиноид HHCP и 4% терпени, осигуряващи уникален и запомнящ се ароматен профил.

Това уникално съотношение гарантира не само мощно и продължително въздействие, но също така предоставя изключително приятен портокалов аромат, който обогатява цялостното изживяване при употреба. Това го прави идеален избор за потребители, търсещи както силен ефект, така и приятен вкус.

Специално разработеният еднократен формат на Canapuff Pound Hammer е снабден с батерия с капацитет от 350 mAh, която осигурява надеждност и дълготрайност, позволявайки до 250 дръпвания на едно зареждане. Този аспект на продукта подчертава удобството и лесното използване, което е важно за всекидневната употреба.

Обемът на патрона, който е 1 мл, е идеално съобразен за осигуряване на около 450 дръпки, предоставяйки на потребителя възможността да регулира дозата според своите лични нужди и предпочитания.

HHCP - Мощен и ефективен канабиноид

HHCP е синтетично произведен канабиноид с ефекти, подобни на THC, но без психоактивни последици. Получен чрез хидрогениране на THCp, HHCP предлага уникално усещане за релаксация, намаляване на стреса и тревожността, увеличаване на апетита и повишаване на настроението.

Потребителите оценяват HHCP за неговия мощен и продължителен ефект, който се откроява сред другите канабиноиди.

В онлайн магазин CBDClub.bg можете да откриете широка гама от продукти, съдържащи както естествени, така и синтетични канабиноиди.

Canapuff Pound Hammer с 96% HHCP е един от нашите водещи продукти, който предлага лесен и удобен начин за употреба на HHCP, като по този начин се превръща в предпочитан избор за любителите на канабис.

Посетете онлайн магазин CBDClub.bg и открийте изключителните предимства на Canapuff Pound Hammer с 96% HHCP, 1МЛ, който е създаден да удовлетвори високите стандарти и нужди на съвременните потребители.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

Canapuff Pound Hammer 96% HHCP, 1МЛ  • 67.10 лв.

  • Код на продукта: Pound Hammer, HHCP Еднократен, 1 МЛ
  • Наличност: В наличност
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.