CanaPuff Tangie Banana 79% THCP - вейп от ново поколение

Tangie Banana 79% THCp от CanaPuff, с обем от 1 мл, е иновативен продукт, който се откроява със своя висок процент на THCP. Този уникален канабиноид, наречен тетрахидроканабифорол, е основния компонент в тази революционна формула.

THCP е известен със своето силно психоактивно действие, което наподобява това на THC, но се отличава с по-висока мощност. Внедряването на THCP в този продукт е вълнуващо нововъведение, което предоставя потребителите с един изцяло нов опит при употребата на канабис.

THCP е изключително ефективен в своето взаимодействие с ендоканабиноидната система, което усилва неговият психоактивен ефект. Това прави продукта идеален за опитни потребители, които търсят по-силен и дълготраен ефект.

Аромат и ефект на сорта Tangie Banana

Tangie Banana е изключително приятен сорт канабис, който се характеризира със свеж цитрусов аромат, с доминиращи нотки на мандарина и нежен бананов аромат. Тази специфична комбинация от аромати се съчетава перфектно с високото съдържание на THCP, създавайки неповторимо преживяване.

Освен своя неподражаем аромат, Tangie Banana се отличава и със своето действие, което включва приповдигнато настроение и повишаване на енергията.

Този сорт предлага бодрост и вдъхновение, като съчетава силата на THCP със свежестта на цитрусовите аромати.

Тази комбинация от аромати в Tangie Banana е внимателно подбрана, за да осигури максимално удовлетворение от употребата. Уникалният вкус на Tangie Banana допринася за дълготрайното усещане за свежест и енергия.

Това прави продукта идеален за тези, които търсят изтънчен и различен вкус в употребата на продукти с канабиноиди.

Преимуществата на Вейп Устройството Tangie Banana 79% THCp

Tangie Banana от CanaPuff е лесен и удобен за употреба. Това го прави идеален за тези, които търсят бърз и ефективен начин да се насладят на ползите от канабиса.

Със своята висока концентрация на THCP, този продукт осигурява силен и дълготраен ефект, което е идеално за потребители с опит в употребата на канабис.

С избора на Tangie Banana 79% THCp от CanaPuff, получавате комбинация от ексклузивни аромати и висококачествени канабиноиди. Този продукт е синоним на иновация и качество, предлагайки изживяване, което ще промени представите ви вейпинг. 

Разгледайте нашия асортимент от качествени THCP продукти за още подобни вейпове или глави и открийте своя идеален избор.

Този продукт все още няма мнения!

Напишете мнение

CanaPuff Tangie Banana 79% THCP 1 мл  • 69.10 лв.

  • Код на продукта: Tangie Banana 79% THCP 1 мл
  • Наличност: Изчерпан
  • Безплатна доставка: Над 140 лв.